Half bewolkt22.1 ℃

Studio Aravinda in Schagen

Studio Aravinda

Critical Alignment Yoga, ontwikkeld door Gert van Leeuwen, is een yogamethode die gericht is op het vergroten van het bewustzijn en de kennis van het lichaam. Het is een moderne methode die je leert omgaan met spanning en stress en die klachten die ontstaan door verkeerde bewegingspatronen (werkhouding, overbelasting) helpt oplossen en voorkomen.

Door verschillende oefeningen te doen met hulpstukken/tools, kun je dieper doordringen in spieren en gewrichten. Zo vinden je gewrichten geleidelijk aan hun beweeglijkheid weer terug en bevorder je de kracht en coördinatie van je lichaam. Naast deze oefeningen werken we ook met traditionele yogahoudingen (asana’s) en besteden we veel aandacht aan bewustwording en verbetering van de ademhaling. Dit alles zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal beter in je vel gaat zitten.

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Passage 6
1742 PG  Schagen
Mobiel
06-30104039
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Studio Aravinda. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map