Half bewolkt22.1 ℃

SersGym in Zwaag

SersGym

In de sportschool Ser's Gym beoefenen wij de sport kickboksen. Van conditie- en techniektrainingen tot aan zaktrainingen!

Dagelijks bied Ser’s Gym kickbokslessen aan. Jong, oud, beginner of gevorderden we hebben een ruim lesaanbod waardoor we iedereen de juiste training kunnen bieden. Kickboksen is een vechtsport waarbij je je handen en benen gebruikt. Het is een mix van verschillende soorten vechtstijlen zoals boksen, karate en taikwando.

Met grote discipline en doorzetting maar ook met plezier wordt de sport op professionele wijze aangeleerd. Respect en vertrouwen naar elkaar is van essentieel belang. Je leert de techniek aan de hand van verschillende trainingen. Zowel fysiek als mentaal wordt je sterker.

"Het zelfvertrouwen, de weerbaarheid en conditie krijgen een flinke boost"

Onbeperkt
Je kunt de kickbokslessen combineren met krachtraining via het Onbeperkt All-in-one abonnement.

Wij hebben verschillende trainingen: Kickboksen, jeugd kickboksen, zaktraining, MMA, dames training, veteranen training, BBB booty training, bootcamp, personal training.

Proefles
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via sersgym@gmail.com, bel ons, of loop bij ons binnen. Je kunt ook altijd aan een gratis proefles meedoen. Handschoenen en scheenbeschermers kunnen voor de eerste paar lessen geleend worden. Als er besloten wordt door te gaan, vragen we je deze zelf aan te schaffen. Wij bieden een mooie set bokshandschoenen en scheenbeschermers aan voor een scherpe prijs.

Foto's van SersGym

SersGym image 1
SersGym image 2

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
De Factorij 20 c
1689 AL  Zwaag
Mobiel
06-83257118
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over SersGym. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map