Onbewolkt13.7 ℃

RMH Autoverhuur in Den Oever

RMH Autoverhuur

Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn Remco en Margreet Houwertjes en zijn de eigenaren van RMH Autoverhuur te Den Oever.

Remco is geen echte Wieringer, van oorsprong komt hij uit de Zaanstreek. Inmiddels woont hij al 21 jaar op Wieringen waarvan 13 jaar samen met zijn vrouw..

Als kind was hij altijd al weg van auto’s. Als 15 jarige jongen ging Remco altijd met zijn buurman mee om in zijn autoschadebedrijf te werken. Eerst als manusje van alles op de zaterdagen en in de vakanties maar zodra hij van school af kwam ging hij er hele dagen werken.

Toen het bedrijf na jaren over de kop ging is Remco bij autoschade Klink terecht gekomen. Zijn ouders hadden een caravan op de camping Zeezicht van Piet Lont. Zo heeft hij een groot deel van zijn jeugd daar altijd doorgebracht en wist hij ook van het bestaan van Klink af en is daar eens langs gegaan voor een gesprek en heeft daar uiteindelijk 12,5 jaar gewerkt. Daarna is Remco een aantal jaar voor een schadebedrijf in Zwaag gaan werken tot hij de beslissing nam om voor zichzelf te gaan beginnen.

Omdat auto’s toch wel zijn passie is zat hij er al langere tijd erover na te denken om zijn werk hierin verder uit te breiden. Zo is het idee ontstaan om samen met zijn vrouw Margreet in de autoverhuur te gaan. Maar hoe pak je dit aan? Ze zijn daar eens flink over gaan brainstormen hoe ze dit zou willen doen. Ga je dan met oudere auto’s of met nieuwe auto’s werken, luxe of zo eenvoudig mogelijk?

Na al het brainstormen zijn ze toch voor de keuze gegaan om met nieuwe en wat luxere auto’s te beginnen. Om van start te kunnen gaan zijn ze eerst wezen kijken wat de mogelijkheden daarin waren bij autobedrijf Klein en hebben ze 2 verschillende Toyota’s gekocht. De Toyota Auris en de Toyota Aygo. Inmiddels is nu bijna 3 jaar later, het wagenpark al gegroeid tot 7 auto’s.

Foto's van RMH Autoverhuur

RMH Autoverhuur image 1
RMH Autoverhuur image 2

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Dijkstraat 34
1779 CK  Den Oever
Mobiel
06-45732014
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over RMH Autoverhuur. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map