Bewolkt6.5 ℃

Pizzacos in Zwaag

Pizzacos

Pizzacos is inmiddels niet meer weg te denken uit de dorpen Ursem, De Goorn en Middenbeemster en dat kan ook niet anders. Al ruim 5 jaar verkopen Cosimo Malerba en zijn zoon heerlijke pizza’s uit zijn foodtruck.Het begon allemaal in de jaren 80 toen Cosimo vanuit het Italiaanse dorpje Terlizzi emigreerde naar de Beemster. In Nederland heeft hij ruim 30 jaar in de metaal gewerkt voordat hij werd afgekeurd wegens rugklachten. Zijn grote droom was al heel lang om een eigen Horeca onderneming te hebben. Begin 2014 richtte hij Pizzacos op. Woensdag 5 maart 2014 was het dan zover. De eerste werkdag was daar in Ursem.Afgelopen Maart vierde Pizzacos hun 5 jarig jubileum. Dit deden ze door Pizzacos Pizzasnijders uit de delen aan hun klanten als bedankje voor de afgelopen 5 jaar. In de afgelopen 5 jaar is er een hoop veranderd. Het eerste jaar werkte Pizzacos op de zaterdag in Obdam. Deze plek hebben ze na een jaar ingewisseld voor de donderdag bij de kloek in Midden-Beemster. Ook is Pizzacos te huur voor feesten, partijen en Festivals.Ook bij de trucks is er een hoop veranderd. Ze begonnen met een kleine bus die begin 2018 werd vervangen door een nieuwe grotere truck. De kleine oude bus was het afgelopen jaar de reserve kar van Pizzacos. In De zomer van 2018 maakte Pizzacos zijn debuut op Beemster Kermis. Nu is het 2019 en Ziet het er mooi uit voor Pizzacos. Zo hebben ze de kleine bus Definitief vervangen voor een tweede grote truck en staan ze aan de vooravond van hun tweede Beemster kermis in 2 jaar.Het personeel van Pizzacos is dan ook heel blij met het vertrouwen dat de klanten in ze heeft gehad de laatste jaren en wilt ze ook bedanken. Ze gaan nu op naar de volgende 5 jaar.

Voor het bakken van zijn pizza's gebruikt Pizzacos een moderne gasoven. Het voordeel hiervan is dat er geen ongewenste asresten in de pizza's achterblijven. Er is keuze uit 22 soorten pizza's. Elke week heeft hij een andere pizza in de aanbieding. Weten welke?

De pizzawagen van Cosimo staat op drie middagen in de regio rond Avenhorn. Wil je precies weten waar en wanneer? Kijk snel op www.pizzacos.nl of volg ons op facebook!

Foto's van Pizzacos

Pizzacos image 1
Pizzacos image 2

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Krommewoud 36
1689 BN  Zwaag
Mobiel
06-44979748
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pizzacos. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map