Half bewolkt22.1 ℃

Outdoor Hoorn in Hoorn nh

Outdoor Hoorn!

Vanaf 2013 zijn wij als organisatiebureau Outdoor Hoorn actief op het ruige terrein van Marina Kaap Hoorn aan de rand van de stad Hoorn. Speciaal voor Marina Kaap Hoorn is het label Outdoorhoorn.nl ontwikkeld met als doel het organiseren van unieke uitjes, activiteiten en evenementen op dit terrein. Met letterlijk kantoor op Marina Kaap Hoorn zijn wij dagelijks actief met het verzinnen, verzorgen en uitvoeren van vele verschillende programma’s voor bedrijven, families of vriendengroepen. Programma’s waarbij factoren als buitenbeleving, actief bezig zijn en gezelligheid hand in hand gaan met land, water en zelfs lucht activiteiten. Met een mix van unieke en originele programma’s zorgen wij ervoor dat ieder gezelschap een juiste activiteit aangemeten krijgt, en zodoende optimaal kan genieten van het prachtige ruige terrein Marina Kaap Hoorn!

Unieke outdoor activiteiten bij Outdoor Hoorn!
Naast een leuk outdoor uitje Hoorn (uitjes Hoorn), groepsuitje Hoorn (groepsuitjes Hoorn) of bedrijfsuitje Hoorn (bedrijfsuitjes Hoorn) bieden wij ook losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Hoorn (personeelsuitjes Hoorn), teambuildingsuitje Hoorn (teambuildingsuitjes Hoorn) of een leuk en gezellig teamuitje Hoorn (teamuitjes Hoorn). Ook voor een origineel bedrijfsfeest Hoorn (bedrijfsfeesten Hoorn), workshop Hoorn, sportieve activiteit of een spannend vrijgezellenuitje Hoorn (vrijgezellenuitjes Hoorn), humoristisch vrijgezellenfeest Hoorn (vrijgezellenfeesten Hoorn) of spetterende vaaruitjes in Hoorn bent u bij Outdoorhoorn.nl aan het juiste adres!

Voor alle mogelijke outdoor programma’s op het terrein van Marina Kaap Hoorn kijkt u verder onder de kop ‘Activiteiten’. Hier vind u outdoor programma’s, losse activiteiten, wateractiviteiten, workshops en nog veel meer. Indien u meer informatie wilt over één van onze programma’s, alle mogelijkheden en optionele zaken op horeca-gebied bij Strandpaviljoen Oranje Buiten, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Foto's van Outdoor Hoorn

Outdoor Hoorn image 1
Outdoor Hoorn image 2
Outdoor Hoorn image 3
Outdoor Hoorn image 4

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Schelphoek 4
1621 MK  Hoorn nh
Telefoon
0229-757080
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Outdoor Hoorn. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map