Bewolkt7.7 ℃

Massagepraktijk Eyi in Hippolytushoef

Massagepraktijk Eyi in Hippolytushoef

Hier vindt u een nieuwe manier van genieten in een intieme Wellness. Samen met uw partner, moeder, dochter, vader, zoon, vriend of vriendin kan u samen genieten van een relax moment in een bijzonder mooie blokhut met een rustgevende sfeer. Met maximaal 2 personen kunt u gebruik maken van de infraroodsauna met kleurentherapie of de zonnebank. Ook alleen bent u van harte welkom en hoeft u zich niet druk te maken of er andere cliënten aanwezig zijn. Het is uw tijd, of u nu alleen bent of met zijn tweeën.

Ervaring in het kort
Professionaliteit en ervaring is wat Erdal Eyi u kan bieden. Na het behalen van zijn Gymnasium diploma, heeft hij bij de vereniging van Sportmasseurs in Turkije zijn massagediploma behaald. Ruim 10 jaar heeft hij gewerkt in 5 * Spa Wellness Resorts in Turkije. Buiten de ontspannings massages en Hamam om, was hij ook druk en zeer geïnteresseerd in medische massages. Problemen proberen op te lossen als schouder, nek of rug, ziet Erdal als uitdaging. Hier in Hippolytushoef heeft hij ondertussen een goedlopende praktijk neergezet, waarbij hij ook bij de prachtige sauna 't Kuurhuys de massages verzorgt.

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Dubbelde Skeer 32
1777 DV  Hippolytushoef
Mobiel
06-14657578
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Massagepraktijk Eyi. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map