Bewolkt22.9 ℃

Marosa Kindercentrum in Hoorn nh

Marosa Kindercentrum

Is opgezet en wordt gerund door moeder en dochter: Joke en Rebecca. Zij zijn, op dit moment, samen met Thirza en onze stagiaire Samantha, het vaste team dat de groepen draait. Rebecca is vast gezicht op de peutergroep en Thirza is vast gezicht op de baby/dreumes-groep. Joke houdt zich meer bezig met de administratieve en bestuurlijke kant maar springt bij waar nodig en Samantha wordt opgeleid door Rebecca.

KLEINSCHALIG

Bij het inrichten en bepalen van het beleid van Marosa is gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring in de Kinderopvang. Wij zijn professioneel maar kunnen door de kleinschaligheid ook betrokken zijn. Iedereen kent iedereen. Drempels zijn er niet. U kunt zonder afspraak bij Joke (eigenaar) binnen lopen. Voor Marosa doet u er toe. U bent niet alleen een klant maar vooral een persoon waarin wij geïnteresseerd zijn.

AANVULLING OP DE THUISSITUATIE

Wij denken graag met u mee over opvoedingsvragen en willen een aanvulling zijn op de situatie thuis. Een aanvulling want het is niet ons doel om de thuissituatie na te bootsen. Dit is immers niet mogelijk want die is uniek !! Marosa voegt iets toe, wij hebben meerwaarde en zijn geen plaatsvervangend thuis. Dit betekent niet dat kinderen zich niet thuis voelen bij ons. Integendeel ! Maar thuis voelen is iets heel anders dan thuis zijn. Dit laatste zijn uw kinderen alleen bij u !

Wij kunnen hier van alles neerzetten dat u zou moeten overtuigen waarom u uw kindje het beste naar Marosa kunt brengen. Dit is echter een kwestie van gevoel en dit is niet op papier te vangen. Komt u dus langs bij ons en oordeel zelf. U bent van harte welkom. U kunt online een afspraak hiervoor maken maar u mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Foto's van Marosa Kindercentrum

Marosa Kindercentrum image 1
Marosa Kindercentrum image 2
Marosa Kindercentrum image 3
Marosa Kindercentrum image 4
Marosa Kindercentrum image 5
Marosa Kindercentrum image 6

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Roerdomp 3-A
1628 AW  Hoorn nh
Telefoon
0229-755730
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Marosa Kindercentrum. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map