Bewolkt22.4 ℃

Maikel De Fietsenmaker in Sint Maarten

Maikel de fietsenmaker, voor koop, huur of reparatie.


In onze nieuwe winkel in Sint Maarten vind je altijd een mooie collectie nieuwe en gebruikte fietsen. elektrische, lifestylefietsen, kinderfietsen en sinds kort ook kleding en sport accessoires hebben bij ons een speciale plek, maar we zijn ook sterk in het onderhoud van bijvoorbeeld toerfietsen, urban bikes, bakfietsen en aangepaste fietsen. Tevens kunt u uw gewone fiets ook om laten bouwen naar electrische!!!

Openingstijden:

Maandag Gesloten

Dinsdag 9:00 - 18:00

Woensdag 9:00 - 18:00

Donderdag 9:00 - 18:00

Vrijdag 9:00 - 18:00

Zaterdag 9:00- 17:00

Zondag gesloten

Superservice

Maikel de fietsenmaker gelooft in service. Daar profiteert u als klant direct van. Zo is de eerst servicebeurt na aankoop van uw fiets helemaal gratis, en de tweede voor de helft van de prijs. En we helpen u altijd zo snel mogelijk weer op weg. Moet u toch wat langer wachten, dan kunt u meestal wel een leenfiets meekrijgen. Meer weten over onze service? Klik hier.

Breed assortiment

Of u nu een nieuwe of een degelijke gebruikte fiets zoekt, hier bent u aan het juiste adres. Elektrische fietsen, lifestylefietsen, moederfietsen, duofietsen, bakfietsen, toerfietsen, noem maar op. Maar ook voor zaken als sloten, aanhangers, kinderzitjes, fietshelmen, fietstassen, reflectoren, fietskleding, fietsschoenen, fietsbellen, regenjacks en verzekeringen.

Van vader op zoon

De fietsenmakerij zit Maikel in het bloed, al vier generaties lang. Zijn overgrootvader, opa en vader waren ook fietsenmaker. Maikel heeft het vak dus met de paplepel ingegoten gekregen en vindt fietsenmaken nog steeds het leukste wat er is. In 2006 opende hij zijn eigen zaak in Tuitjenhorn, waar u altijd vriendelijk en deskundig wordt geholpen.

Foto's van Maikel De Fietsenmaker

Maikel De Fietsenmaker image 1
Maikel De Fietsenmaker image 2
Maikel De Fietsenmaker image 3

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Rijperweg 48a
1744 HL  Sint Maarten
Telefoon
0226-390995
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Maikel De Fietsenmaker. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map