Bewolkt22.3 ℃

LogoComm B.V. in Hoorn nh

LogoComm B.V.

Chantal Barten is sinds 1992 logopedist/akoepedist. Zij heeft ervaring in het behandelen van kinderen, adolescenten en volwassenen. Deze ervaring heeft zij opgedaan door in ziekenhuizen, verpleeghuizen, SBO/SO-scholen en in de eerste lijn te hebben gewerkt.

In april 2011 heeft Chantal haar eerste lijn praktijk LogoComm;praktijk voor logopedie en communicatie geopend. Door haar specialisatie in het behandelen van kinderen met autisme en het begeleidden van ouders en netwerk, ontving LogoComm in 2012 vanuit Autisme Centraal het “autismevriendelijker” logo. Chantal is tevens de auteur van De Communicatiekoffer; communicatiehulpmiddelen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, met bijzondere aandacht voor kinderen met autisme.

(www.decommunicatiekoffer.nl) Samen met Ilse Olivier is Chantal bezig om nieuwe hulpmiddelen te ontwikkelen ter bevordering van de communicatie. Deze uitdaging geeft een extra dimensie aan haar werkzaamheden. Chantal is lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie) en is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Om de ontwikkelingen binnen haar vakgebied goed te blijven volgen, neemt Chantal regelmatig deel aan symposia, volgt zij workshops, doet post Hbo-opleidingen en bezoekt 1 x per 6 weken een kwaliteitskring voor logopedisten.

Praktijkadres 1:
Augurksteeg 7A
1601 CD Enkhuizen


Praktijkadres 2:
Scheerder 2
1625 VA Hoorn

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Wilhelminalaan 1
1623 MA  Hoorn nh
Mobiel
06-10716955
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Dorine
01-10-2019

Review:
Ik heb hier Logopedie gehad en ik ben heel dankbaar en blij met Logocomm, er wordt heel goed gekeken naar wat je als client nodig hebt bij de Logopedie met je hulpvraag, Ik heb er veel geleerd en leer nu nog steeds heel veel ervan, terwijl ik nu geen Logopedie meer hoef te volgen, maar ik heb veel inspiratie ook gekregen ervan, en ook heel prettig vind ik de omgeving. De Logopediste luistert en kijkt ook heel goed en geeft goede aanwijzingen waar het nodig is.

Geef je beoordeling over LogoComm B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map