Bewolkt22.3 ℃

Lisette Natuurgeneeskundige Praktijk in Obdam

Lisette Natuurgeneeskundige Praktijk


Als natuurgeneeskundige kijk ik naar de hele mens in totaliteit omdat lichaam, psyche en sociale omgeving onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en invloed op elkaar hebben. Een disbalans tussen deze drie kan gevolgen hebben voor de algehele gezondheid. Daarom kijk ik als natuurgeneeskundige niet alleen naar uw ziektesymptomen maar gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de disbalans.

Tijdens het intakegesprek wordt daarom naast uw ziektesymptomen ook gevraagd naar uw ziektegeschiedenis, voedingspatroon en leefstijl.

Na het intakegesprek maak ik een behandelplan op maat voor u waarin ik rekening houd met uw specifieke lichamelijke, geestelijke en sociale mogelijkheden. De natuurgeneeskundige behandeling is er op gericht weer in balans te komen waardoor u zich beter voelt.

Om dat te bereiken bestaat de natuurgeneeskundige behandeling uit voedingsadviezen, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, leefstijladviezen en fytotherapie (kruiden). Indien nodig kan ik ook Bachbloesemremedies en/of klassieke massage adviseren.

Met mijn praktijk wil ik mensen inspireren hun gezondheid in eigen hand te nemen.

Hierbij geef ik u persoonlijk advies, begeleiding en ondersteuning op het gebied van gezonde voeding en leefstijl en kan ik u, indien nodig, geneeskrachtige kruiden (fytotherapie), Bachbloesemremedies en/of klassieke massage voorschrijven.

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Burgemeester de Boerlaan 20
1713 HW  Obdam
Mobiel
06-51767159
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Lisette Natuurgeneeskundige Praktijk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map