Bewolkt22.9 ℃

Klaver Tegels en Sanitair in Hensbroek

Klaver Tegels en Sanitair

Zoekt u een specialist in tegels en sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn thuis in vloer- en wandtegels en ook voor complete badkamers kunt u bij ons terecht. Kijkt u gerust verder op onze website. Hier ziet u een kleine greep uit ons assortiment.

U bent uiteraard van harte welkom om onze winkel te bezoeken, waar wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Wij helpen u graag verder met onze ervaring die wij in ruim 30 jaar hebben opgebouwd. Uw badkamer moet perfect zijn. Maar wat is perfect? Simpel: hij moet zijn, zoals in uw dromen. Helemaal in uw stijl en helemaal gaaf.

Stijl is persoonlijk. Houdt u van klassiek of modern? Van zwart of wit? Van spetterend licht of juist warm en romantisch? Over smaak valt gelukkig te twisten en er is genoeg keuze.

Gaaf gaat over vakmanschap; ons vakmanschap. Welke stijl u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte harmonie. De juiste tegels, kranen, wastafels, douche- en stoomcabines, verlichting en spiegels. Alle onderdelen moeten perfect in balans zijn en in precies uw stijl. Alleen dan wordt het perfect.

Hoe zorgvuldig u alle elementen ook kiest; alles staat of valt met een volmaakte plaatsing en afwerking. Nergens in huis is dat zo belangrijk als in de badkamer, want daar valt elke oneffenheid, hoe klein ook, onmiddelijk op. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van sanitair en het zetten van tegels.

Perfectie is ons handelsmerk en daar zijn wij trots op!

Foto's van Klaver Tegels en Sanitair

Klaver Tegels en Sanitair image 1
Klaver Tegels en Sanitair image 2
Klaver Tegels en Sanitair image 3

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Dorpsweg 91
1711 RH  Hensbroek
Telefoon
0226-453168
Mobiel
06-51280740
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Klaver Tegels en Sanitair. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map