Half bewolkt22.1 ℃

Jungle Baby Spa in Heerhugowaard

Jungle Baby Spa


Mijn naam is Neziha Melez-Yigit. Ik ben getrouwd en ik ben moeder van 4 kinderen. Mijn jongste kindje sliep na de geboorte niet goed en had veel last van krampjes. Samen met mijn kindje heb ik toen een Baby Spa bezocht. Dit was een geweldige ervaring. Het was niet alleen ontspannend voor mijn kindje, maar ook voor mijzelf. Ik zag mijn baby genieten en ontspannen en ‘s avonds sliep mijn kindje als een roos. Het resultaat na dit bezoek was ongelofelijk. We hebben samen nog een aantal keren de baby spa bezocht en na elk bezoek groeide het gevoel ‘dit wil ik ook’.

Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ik ben een (baby)massageopleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en erkend masseuse en heb ik in 2021 Jungle Baby Spa geopend. Een wellness salon voor de allerkleinsten. Je kunt bij Jungle Baby Spa terecht voor floaten met een Shantala babymassages. Beide behandelingen hebben veel voordelen en het effect op jouw kindje merk je meteen. Meer rust, een betere doorbloeding en een positieve werking op de gezondheid van jouw kindje zijn een aantal van deze positieve effecten. Ik ontvang graag baby’s vanaf 2 weken tot 9 maanden oud samen met hun ouder(s), opa, oma, tante, broer of andere familieleden.

Foto's van Jungle Baby Spa

Jungle Baby Spa image 1
Jungle Baby Spa image 2
Jungle Baby Spa image 3
Jungle Baby Spa image 4
Jungle Baby Spa image 5

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Bickerstraat 45
1701 ED  Heerhugowaard
Telefoon
06-34207601
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jungle Baby Spa. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map