Bewolkt22.4 ℃

Jeffrey Dolk Hovenierswerken in Heerhugowaard

Jeffrey Dolk Hovenierswerken


Tuinontwerp:

Jeffrey Dolk Hovenierswerken ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget. Samen met u bedenken wij een mooi ontwerp voor uw tuin of dakterras, passend bij uw woonsituatie. Een tuin is een verlengstuk van uw woning: het moet er eigenlijk net zo prettig zijn als in huis. Heeft u interesse? Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en schetsontwerp. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het voorbereiden en uitwerken van het tuinontwerp. We willen er helemaal achter kunnen staan. Voor tuinontwerpen hanteren wij de volgende tarieven: * Tuinoppervlakte van 0 – 100m²: de kosten bedragen € 200,00 * Tuinoppervlakte van 100 – 200m²: de kosten bedragen € 300,00 * Tuinoppervlakte van 200 – 400m²: de kosten bedragen €400,00 * Tuinoppervlakte van 400 – 800m²: de kosten bedragen € 600,00 * Tuinoppervlakte van 800 – 1000m²: de kosten bedragen € 800,00 * Tuinoppervlakte groter dan 1000m²: kosten op aanvraag.

Sierbestrating:

Sierbestrating biedt in al zijn vormen en kleuren een scala aan mogelijkheden om uw persoonlijke creativiteit de vrij loop te laten. In grote en kleine tuinen. Voor professional en liefhebber. Van complete pakketten voor terras of oprit tot individueel puzzelwerk met vele mogelijkheden. Wij als uw stratenmakerspecialist kunnen u met raad en daad terzijde staan bij het maken van uw keuze en het vervullen van uw wensen.

Tuinaanleg:

Bij de aanleg van uw tuin streven wij enkel naar perfectie. Wij dragen kwaliteit hoog in ons vaandel, gaan met de grootste zorg te werk en leveren een correcte service aan en een eerlijke prijs. Onze uitgebreide vakkennis heeft ons bovendien door de jaren heen leren werken op een economisch verantwoorde manier.

Tuinonderhoud:

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Groen in de woonomgeving en een goed onderhouden tuin zijn erg belangrijk. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van uw woning. Regelmatig tuinonderhoud kost tijd.

Foto's van Jeffrey Dolk Hovenierswerken

Jeffrey Dolk Hovenierswerken image 1
Jeffrey Dolk Hovenierswerken image 2
Jeffrey Dolk Hovenierswerken image 3

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Kelvinstraat 2b
1704 RS  Heerhugowaard
Mobiel
06-37277882
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jeffrey Dolk Hovenierswerken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map