Bewolkt22.9 ℃

Het Zaansch Klushuis in Zaandam

In HET ZAANSCH KLUSHUIS

In HET ZAANSCH KLUSHUIS ben je aan het juiste adres om door het volgen van onze workshops zoveel te leren dat je daarna zelf klusuitdagingen aan kan gaan. We zijn er voor die mensen die graag zelf willen klussen maar die te weinig kennis of praktijkervaring hebben. Bij ons kan je prima oefenen en dat geeft vertrouwen!

Voor iedereen die de stekker wel wil vervangen, de klok wel op wil hangen of het tegelwerk graag wil vernieuwen maar niet weet waar te beginnen of wat voor materiaal aan te schaffen is dit de oplossing! Voor deze beginnende klussers is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een workshop. Je kan je inschrijven voor een workshop TIMMEREN, TEGELEN, SCHILDEREN, ELEKTRA of KLUSSEN.

Foto's van Het Zaansch Klushuis

Het Zaansch Klushuis image 1

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Halstraat 5
1502 VG  Zaandam
Telefoon
075-6703778
Mobiel
06-54617441
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Zaansch klubhuis
19-07-2023

Review:
Ik heb de workshop ‘Boren en ophangen’ gevolgd. Ik vond het heel leerzaam en er was een prettige sfeer. Ik ga zeker meer workshops bij het Zaansch Klushuis volgen.

Geef je beoordeling over Het Zaansch Klushuis. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map