OOSTERLEEK - Op zondag 31 maart a.s. organiseert de Folkclub Oosterleek een fantastische muziekmiddag met de energieke formatie De Bende van Éliënde
Het optreden zal plaatsvinden in het stamlokaal van de Folkclub Oosterleek, Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek. De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree voor volwassenen bedraagt € 6,00. Voor kinderen is er vrij entree


Akoestische folky muziek mét energie, dat is wat de Bende deze zondagmiddag bij ons in de Folkclub Oosterleek brengt. Vrolijke mash-ups, akoestische bewerkingen in de puurste zin van het woord, en heerlijke wegdroomliedjes. En jij doet mee!
Gewapend met potten, pannen, melodica's en heul veel schudeitjes komt de Bende naar je toe! De Bende van Éliënde speelt semi-akoestische nummers met een vleugje folk, waarbij ze het publiek zelf betrekken. Vrolijk meezingen, dansen en schudden kan dan ook niet worden voorkomen! Daarnaast is de Bende niet alleen binnen op een podium te vinden; net zo lief trekken zij erop uit om in de zaal bij de tafel, aan de bar of op de kruk verder te spelen! Kortom: voor een geweldige levendige middag muziek kom je vandaag naar Oosterleek! Oosterleek is gelegen in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen.

De band De Bende van Éliënde bestaat uit:
Eline - leadzang / xylofoon / blokfluit / melodica / tamboerijn / kazoo
Niek - leadzang / akoestisch gitaar / ukelele
Arjen - keytar / backing vocals / melodica / percussie
Gijs - cajon / percussie / kazoo / evt. drums
Tim - contrabas / backing vocals / basukelele
Robin - roadie / geluidsman / evt. special effects

Vanuit Amsterdam richting Hoorn. Dan afslag 8. (Mac.Donalds). Ringweg Hoorn.
Dan de N 506 volgen tot de afslag Wijdenes / Oosterleek. Voor meer inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar 0229-503150.
Wilt U weten wat er nog meer staat te gebeuren in de Folkclub Oosterleek .
Ga naar www.herbergh-ijsselmeer. en dan button folk.