HOOGKARSPEL - Wat als Roel Botman in de openingsfase had gescoord in plaats van de kruising te raken? En wat als de scheidsrechter een strafschop had gegeven na een handsbal bij een 0-1 stand? Het zullen vragen zijn die nooit beantwoord zullen worden want in het districtsbekertoernooi verloor Spirit '30 zaterdag van WV-HEDW.

Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen bleek uiteindelijk de meest effectieve ploeg in een wedstrijd die net zo goed in 3-4 of 4-6 had kunnen eindigen. Behalve de bal op de kruising van Botman raakten beiden ploegen namelijk nog enkele malen het aluminium van paal en laat. Daarnaast speelde keeper Hoffer ook weer een puike partij al had hij in de 9e minuut geen antwoord op de inzet van Boris Santen na een mooie voorbereidende actie van Ashraf Azzouz.

In een boeiende tweede helft deed de thuisploeg er weliswaar alles aan, maar had het geluk opnieuw niet aan zijn zijde tegen de zaterdag eersteklasser. Vijf minuten voor tijd staat Azzouz vervolgens opnieuw aan de basis van een treffer en is Mick van Moerkerk degene die de wedstrijd in het slot gooit: 0-2.