ANNA PAULOWNA - In de Tweede Klasse A heeft Kleine Sluis zondag opnieuw een forse nederlaag te verwerken gekregen. De ploeg van trainer Remy Zoer verloor op eigen veld met liefst 1-5 van Spirit '30.

Een week eerder verloor Kleine Sluis al met dezelfde cijfers bij JVC en ook nu was het bij bijna elke kans van de ploeg uit Hoogkarspel raak die bij rust al een comfortabele voorsprong hadden genomen door treffers van Luc Waardenburg en Jordi Klompe.

Na de rust was het duel definitief beslist door een goal van Joost Schoonen en Klompe kroonde zich tot man van de wedstrijd door met twee treffers zijn totaal van de middag op drie te brengen. Jeroen Woutering mocht tussendoor de eer van de thuisploeg redden.