KOOG AAN DE ZAAN - Waar men al rekening hield met een gelijkspel daar heeft KFC zondag toch nog de drie punten in eigen huis weten te houden. In de blessuretijd kopte Tim Gruijs, die eerder ongelukkig zijn eigen doelman had gepasseerd, de 2-1 tegen de touwen.

Gruijs speelde in de 23e minuut de bal terug op keeper De Vries, die echter net de andere kant op liep. Dit gebeurde vier minuten nadat Sam van de Stadt de thuisploeg op voorsprong had gebracht.

Daarna kon het zomaar beide kanten opvallen. Namens de gasten raakte Jordi Klompe bijvoorbeeld paal en lat en waren er kansen voor Waardenburg en Neefjes. Aan de andere kant moest keeper Maes ook een paar keer handelend optreden, zeker nadat Spirit '30 met tien man kwam te staan. Bodhi Neefjes verloor zijn zelfbeheersing, trapte na en zag rood. Met elf tegen tien kon Gruijs in de blessuretijd uiteindelijk de 2-1 tegen de netten koppen.