HEM - HSV Sport heeft een aardige sprong gemaakt in de 4e Klasse B door de uitwedstrijd bij De Valken te winnen. De ploeg van trainer Mark Slond maakte na rust het verchil en maakt zich zodoende iets meer los van de onderste plaatsen.

De Valken was voor de rust de betere ploeg met ook de beste kansen, maar scoorde via Kor Mantel slechts eenmaal. Dit brak de thuisploeg na de rust op.

De tweede helft was net begonnen toen Ali Choukair vanuit een vrije trap de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Door Jan Caspers pakte de thuisploeg een hernieuwde voorsprong, maar daarna ging er teveel mis bij De Valken en HSV Sport profiteerde optimaal. Daniël Schuurman kroonde zich uiteindelijk tot man van de wedstrijd door zowel de gelijkmaker als de winnende treffer voor HSV Sport te maken: 2-3.