Bewolkt6.5 ℃

Samen naar je ideale gewicht in Anna Paulowna

Samen naar je ideale gewicht

Mijn naam is Monique Meeldijk. Ben getrouwd met Stefan. Samen hebben we 2 geweldige dochters, waarvan er nog één bij ons thuis woont. Wij wonen in Anna Paulowna. Als gediplomeerd gewichtsconsulente en ervaringsdeskundige help ik mensen bij mij aan huis of kom bij de mensen thuis, om daar te begeleiden in hun eigen veilige omgeving. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden en het coachen van cliënten naar een gezonde levensstijl. Ik bied een luisterend oor zonder te veroordelen.

Ik weet uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om je gezonde, ideale gewicht te behouden. Vaak lijkt het makkelijk, maar is de verleiding om ongezond te snacken zo dichtbij. Ik heb altijd veel interesse gehad in voeding en wat dat met ons doet. In 2002 heb ik een studie voedingsleer gevolgd. In diezelfde periode kwam mijn dochter veel aan. Samen zijn wij gaan werken aan een gezond voedings- en bewegingspatroon. Met als resultaat dat zij haar ideale gewicht heeft bereikt en tot op de dag van vandaag lekker in haar vel zit. Door dit goede resultaat heb ik besloten mijn studie te vervolgen en heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd.

Naast een uitgebalanceerde voeding heb ik ervaren dat sporten positief bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Daarom ga ik op de donderdagavonden wandelen samen met cliënten.

Foto's van Samen naar je ideale gewicht

Samen naar je ideale gewicht image 1

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Zwanenlaan 31
1761 ZS  Anna Paulowna
Mobiel
06-15381458
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Samen naar je ideale gewicht. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map