HOOGKARSPEL - De jeugd heeft de toekomst. Een welbekende spreuk die je bij elke vereniging regelmatig hoort. Maar heeft u wel eens nagedacht over de rol van de steeds groter wordende groep ouderen? Deze vitale groep met vaak meer tijd en middelen kan een grote rol spelen binnen uw vereniging. Deze groep is breed inzetbaar en is vaak bereid om vrijwilligerswerk te doen. De meerwaarde die deze groep kan bieden, is hét onderwerp tijdens het Sportcongres van West-Friesland op donderdag 5 maart. Tijdens dit congres krijgen verenigingen concrete tips en vervolgstappen.

Boeiend programma
Het Sportcongres van West-Friesland wordt georganiseerd voor bestuurders van verenigingen in West-Friesland. Er is een boeiend en interactief programma samengesteld. Interessante inzichten, verhalen en anekdotes van Rob de Leede (UEFA, voormalig perschef Nederlands elftal), Wiesje van der Weide (directeur/bestuurder Welwonen), Jan Kasper (Athletic Skills Model, voormalig directeur AZ & KNVB) en Johan Annema / Anne de Schutter Bulsink (Nationaal Ouderenfonds, De Derde Helft en Oldstars). Alex Gitzels is dagvoorzitter van het Westfries Sportcongres. Tevens is er gelegenheid om van gedachte te wisselen met andere (sport)bestuurders. U bent van harte welkom!

Rob de Leede: ‘Veel kinderen hebben tegenwoordig liever dat hun opa en oma bij het sporten komen kijken dan hun eigen vader en moeder.’

Datum: 05-03-2020
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Gemeentehuis Drechterland
Aanmelden: Stuur voor donderdag 27 februari een mail naar Jordi Meester via jmeester@teamsportservice.nl o.v.v. naam, clubnaam, telefoonnummer en e-mailadres.