Bewolkt7.7 ℃

Koops Caravans in Twisk

Koops Caravans

Sinds de start in 1996 is Koops Caravans inmiddels gestaag gegroeid. Nog ieder jaar groeien de verkoopcijfers. Dat hebben we niet alleen te danken aan de gunstige prijzen van onze caravans, maar zeker ook aan de service, die wij onze klanten verlenen!

Koops Caravans is dealer van Delta in Noord-Holland.

Naast deze nieuwe caravans heeft Koops Caravans natuurlijk ook occasions van diverse merken, en ook enkele jonge vouwwagens! Nadat deze occasions bij ons zijn ingeleverd, geven wij de gebruikte wagens eerst een volledige onderhoudsbeurt voor wij ze weer in de verkoop brengen. Want of de klant bij ons nu een nieuwe of een gebruikte caravan koopt, wij staan volledig achter ons product. Ook beschikken wij over een uitstekende FOCWA onderhouds- en reparatieafdeling en Koops Caravans zou niet compleet zijn zonder een afdeling accessoires!

Zoals U ziet is een bezoek aan Koops Caravans beslist de moeite waard, en ons bedrijf is zeker niet moeilijk te vinden, n.l. aan de doorgaande Dorpsweg in het monumentendorp Twisk!!

Foto's van Koops Caravans

Koops Caravans image 1
Koops Caravans image 2

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Dorpsweg 81a
1676 GE  Twisk
Telefoon
0227-547445
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Koops Caravans. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map