Bewolkt7.1 ℃

Healing Praktijk Joke Rotteveel in Ursem

Healing Praktijk Joke Rotteveel

Je bent van harte welkom in mijn praktijk van Healing. Of dit nu is voor rust, ontspanning, balans of healing in algemene zin, iedereen die wat tijd voor zichzelf nodig heeft en daarbij zichzelf iets extra gunt is van harte welkom. Het is altijd goed om tijd voor jezelf te maken, maar het is nog fijner jezelf een cadeautje te geven en wat extra aandacht aan jezelf te schenken. Dit kan in mijn praktijk op verschillende manieren, doordat ieder mens uniek is en verschillende behoeftes heeft, is niet één sessie gelijk, maar gericht op wat ieder prettig vind en nodig heeft “liefdevolle aandacht” samen met een healing. Wat het je brengt, vraag je je misschien af. Of heb ik dit nodig dan? Ik denk van wel. Mensen zorgen graag voor anderen en onderhouden hun meeste spullen vol liefde, maar vergeten vaak daarbij te kijken naar ons innerlijke die het moeilijk heeft in deze tijd. Het is dan ook waardevol je innerlijke zijn op te schonen, te repareren en te helen.

Dus vraag je zelf eens af:
Wat is er fijner dan een healing te ondergaan die gericht is op jouw zelf, die ontspanning, rust en balans brengt in je leven en in liefdevolle aandacht wordt gegeven?

Foto's van Healing Praktijk Joke Rotteveel

Healing Praktijk Joke Rotteveel image 1
Healing Praktijk Joke Rotteveel image 2
Healing Praktijk Joke Rotteveel image 3

Zoek een bedrijf in Drechterland:

Adres
Zuidgouw 100
1645 PE  Ursem
Mobiel
06-28713522
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Healing Praktijk Joke Rotteveel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map