DRECHTERLAND - In de gemeente Drechterland gaat een stralende zonnepanelen-actie van start. Regionale installateurs bundelen de krachten en bieden inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een gunstige prijs.

U kunt gratis één van de installateurs langs laten komen voor professioneel advies. Bovendien heeft u als particulier het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Een administratiekantoor verzorgt deze teruggave kosteloos voor u.

Hoe werkt het?
U profiteert van de zonnepanelen-actie via de volgende stappen:


Inschrijven: u kunt zich tot 10 januari 2022 inschrijven via http://www.duurzaambouwloket.nl/actiedrechterland

Aanbod op maat: een installateur van uw keuze neemt contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

Installatie: na de aanleg van de zonnepanelen bespaart u direct op uw energierekening.

Let op: Woont u in een monument of binnen het beschermd stadsgezicht? Dan gelden er aanvullende eisen voor de aanleg van zonnepanelen. Voor meer informatie hierover staat ons team Vergunningen voor u klaar via 0228 352 352.

Informatieavond
Meer weten? U kunt meekijken en -luisteren en ook vragen stellen tijdens een van de online informatieavonden, verzorgd door onze partner Duurzaam Bouwloket. Deze live-uitzending is te volgen via uw computer, tablet of smartphone en vinden plaats op woensdag 10 en maandag 15 november om 20.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via: http://www.duurzaambouwloket.nl/actiedrechterland Als u nu al vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of 072-7433956.