DRECHTERLAND - Even een andere ervaring opdoen, er op uit en andere mensen ontmoeten in een creatieve omgeving? Ga de uitdaging aan en kom zingen in de wijk! Inwoners van Drechterland van 65 jaar en ouder zijn van harte welkom bij deze muzikale activiteit. De eerste bijeenkomst is op 16 januari 2023.


Persoonlijk verhaal

MEE & de Wering organiseert in samenwerking met de gemeente Drechterland ‘Zingen in de Wijk’. Onder leiding van producer Joost van Beek worden persoonlijke verhalen omgezet in een muziekopname. Door gesprekken met elkaar ontstaat een bijzonder muziekstuk waarin iedere deelnemer zijn eigen persoonlijke inbreng heeft. Iedere deelnemer krijgt een geluidsopname van het muziekstuk mee als blijvende herinnering.

Drie bijeenkomsten

‘Zingen in de wijk’ bestaat uit drie bijeenkomsten. Op 16 januari 2023 vindt de startbijeenkomst plaats bij de Herberg in Hoogkarspel, Raadhuisplein 24. Tijdens deze bijeenkomst leert u de andere deelnemers kennen en krijgt u uitleg. Tijdens de tweede bijeenkomst worden de opnames gemaakt. De derde bijeenkomst is een afsluitende bijeenkomst voor alle deelnemers en hun familie en/of vrienden.

Meld u aan

Wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven? Stuur dan een e-mail naar: i.karsten@meewering.nl of bel naar 06 – 18 24 25 95.