HOOGKARSPEL - Vanaf 9 november verandert voor een deel van de inwoners het inzamelschema van het huishoudelijk afval. De betreffende huishoudens hebben hierover eerder een brief ontvangen. Of er voor u iets is veranderd kunt u ook nakijken in de afvalkalender op www.hvcgroep.nl of in de HVC afval-app.


Wijziging routes
De chauffeurs van HVC rijden vaste routes om alle bakken op tijd te kunnen legen. Deze routes zijn onder de loep genomen om te kijken of het beter kan. Daarom zijn een aantal routes aangepast. Vanaf 9 november halen de chauffeurs volgens deze nieuwe routes het huishoudelijk afval op. Het kan zijn dat ze op een andere dag langskomen, maar ook het tijdstip waarop ze langskomen kan veranderen. Zorg er daarom voor dat de afvalbak vóór 07.30 uur op de voor u bekende aanbiedplaats staat zodat de bak zeker wordt geleegd.

Afvalkalender op website HVC en app
U vindt de nieuwe inzameldagen in de afvalkalender op www.hvcgroep.nl/afvalkalender. Of download de gratis HVC afval-app en stel een automatische melding in. Dan ontvangt u een melding wanneer welke bak wordt geleegd.

Heeft u nog vragen?
Op de website van HVC staat een overzicht van de meest gestelde vragen: hvcgroep.nl/wijzigingen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.