DRECHTERLAND - Ook Drechterland doet mee aan de Westfriese Waterweken. Op zondag 28 juli is in de ochtend Aquabootcamp in het Streekbad van Hoogkarspel. De dames Mandy & Gerdy van Bewegen in Hoogkarspel geven deze leuke les. Het is gegarandeerd een goeie workout en tegelijkertijd heel gezellig. In de middag kun je op het strand van Schellinkhout meedoen met een proefles kitesurfen. Heb je dit altijd al eens willen doen? Pak dan nu je kans!

Programma zondag 28 juli

Aquabootcamp in het Streekbad van HoogkarspelStart is vanaf 10.00 uur. Elk uur wordt er een nieuwe les gegeven (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Deelname is gratis. Vol is vol. Aanmelden kan via info@bewegeninhoogkarspel.nl.

Kitesurfen bij het strand van Schellinkhout
De proefles start om 13.00 uur. Het kan alleen doorgaan als er voldoende wind staat. Dit wordt één dag van te voren gemaild naar de deelnemers. Inschrijven kan via de website www.kitefeel.nl via het contactformulier.De les is gratis te volgen. Vol is vol.

Westfriese Waterweken
Van 3 juli t/m 11 augustus word je elk weekend door een ander prachtig dorp of historische stad uitgenodigd om in, langs en op het water Westfriesland te ontdekken. Zie www.waterweken.nl voor het programma.