DRECHTERLAND - De gemeente Drechterland vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Speciaal voor bewoners van een jaren ‘80 woning is er een stappenplan opgesteld om uw woning energiezuinig(er) te maken.

Informatie

avondenHet stappenplan wordt uitgelegd tijdens drie informatieavonden. Naast de stappen komen ook de financiële mogelijkheden aan bod, zowel qua investering als besparing en u kunt al uw vragen stellen over uw eigen (specifieke) situatie.

U bent van harte welkom op woensdag 5 februari in Raadzaal van het gemeentehuis. De inloop is vanaf 19.15. Wethouder duurzaamheid, Jeroen Broeders, opent de avond om 19.30 uur en het programma duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Kunt u niet komen in Drechterland dan kunt u ook naar een bijeenkomst in Bovenkarspel of Enkhuizen

Maandag 3 februari - Raadzaal, De Middend 2, Bovenkarspel

Woensdag 12 februari - Raadzaal, Breedstraat 53, Enkhuizen

Bekijk het stappenplan digitaal
U kunt het stappenplan ook online inzien via www.duurzaambouwloket.nl/samenenduurzaam en bekijk de stappen voor de ‘altijd goed’ maatregelen. Hier vindt u een video en een brochure waarin het wordt toegelicht.

Het stappenplan is tot stand gekomen in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en met financiële steun van provincie Noord-Holland.