HOOGKARSPEL - Een waardebon en een cadeaupakketje. Dat kregen de drie gelukkige winnaars van de fotopuzzeltocht die was georganiseerd door de Alliantie Groene Wandelroute Hoogkarspel (onderdeel project Vitale Dorpen Drechterland). De prijsuitreiking vond afgelopen vrijdag plaats.


Pittige fotopuzzeltocht
Op vrijdag 26 juni werd de Groene Reigerroute in Hoogkarspel officieel geopend. Een pittige fotopuzzeltocht maakte onderdeel uit van de feestelijke opening. Over een lengte van 7 kilometer moesten de deelnemers de 30 foto’s van een letter of leesteken voorzien.

Bijna 700 startpakketjes opgehaald
De hele maand juli hadden de enthousiaste wandelaars de tijd om met hun puzzelformulier de route te bewandelen. Bij Deen, Albert Heijn en de bibliotheek Hoogkarspel waren bijna 700 startpakketjes opgehaald. De oplossingen konden tot 1 augustus worden ingestuurd, waarna door loting de winnaars bepaald werden.

Naast een waardebon van € 25,- kregen de winnaars ook nog een cadeaupakketje dat beschikbaar was gesteld door Deen, Albert Heijn en ’t Keetje.

Op de foto van links naar rechts staand: alliantie-lid Tiny Wagenaar, prijswinnaars en wandelvriendinnen Marjo Kok en Silvia Slagter, Jack Gorter en Leonie Kooistra. Zittend: alliantieleden Jan Engelkes en Joka van Gosliga.