VENHUIZEN - Op 7 juli is er een informatiebijeenkomst over het woningbouwplan op de locatie van het voormalige gemeentehuis in Venhuizen. DRN Vastgoedontwikkeling heeft de aanbesteding voor het plan gewonnen. U kunt op de informatiebijeenkomst het ontwerp voor het plan bekijken. Volgens dit ontwerp komen er 16 woningen waarvan 6 voor starters en 10 seniorenwoningen.


Waar en wanneer?

De bijeenkomst is een inloopmiddag/-avond op woensdag 7 juli 2021 tussen 17.00 en 20.00 uur. in Dorpshuis Het Centrum, Twijver 66 in Venhuizen.

U heeft de mogelijkheid, als vervolg op het eerdere participatietraject, uw eerste reactie op het plan te geven. Naast de presentatie van het ontwerp krijgt u ook informatie over de planning en procedure.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen is aanmelden voor de bijeenkomst verplicht. Dit kunt u doen via www.wonenindefruittuin.nl.

De informatiebijeenkomst is ingedeeld in 3 tijdsloten. Per tijdslot geldt een maximum voor het aantal mensen dat aanwezig mag zijn.

Herinrichting locatie

De gemeentehuislocatie in Venhuizen bestaat uit de stolp van het voormalige gemeentehuis met het aangrenzende gebouw en het terrein dat daarachter ligt. De stolp is eind 2020 verkocht en krijgt een nieuwe invulling met de vestiging van de Regiobank en de Tandartspraktijk Drechterland. De rest van het gebouw wordt gesloopt en is met het achterliggende terrein bestemd voor woningbouw.

Meer informatie over dit project vindt u hier.