SCHELLINKHOUT - Op donderdagavond 19 mei van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Drechterland een inloopavond om inwoners bij te praten over het concept plan dat eerder dit jaar in de raad is gepresenteerd. Tijdens deze avond delen wij de huidige stand van zaken en is er de gelegenheid om vragen te stellen over verschillende onderwerpen.

Informatieverstrekking
De inloopavond zal plaatsvinden in ‘Dorpskamer de Dregt’, Dorpsweg 109, 1697 KG Schellinkhout. Vooraf aanmelden is niet nodig. In het ontwerp wat wij tijdens de avond zullen delen is onder andere het aantal en type woningen te zien. Daarnaast komen ook zaken zoals de invulling van het groen, het verloop van de bestemmingsprocedure, de verkeersafwikkeling en de planning aan de orde. Ook het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Schellinkhout (CPO) en woningbouwcoöperatie de Woonschakel zijn tijdens de avond aanwezig voor vragen.

Vervolg
Naar verwachting wordt in het najaar het stedenbouwkundig plan voorgelegd aan de raad. Meer informatie over het project en de bijbehorende planning vindt u vanaf aanstaande vrijdag 13 mei ook op onze website: www.drechterland.nl/projecten/woningbouwschellinkhout.