DRECHTERLAND - Jongeren bevinden zich in de bloei van hun leven. Ze volgen een opleiding, verdienen geld en genieten van het leven. Toch loopt het soms anders dan gepland. Er ontstaan bijvoorbeeld problemen op school, op het werk of thuis. Jongeren twijfelen over hun studiekeuze of baan, en het kan zelfs zo zijn dat ze thuiszitten zonder duidelijk perspectief. Dan is het fijn als er iemand is die hen kan begeleiden en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het Jongeren Startpunt is dé plek waar jongeren altijd welkom zijn en alle kennis op één plek vinden.

Werk of toch terug naar school?

Bij het Jongeren Startpunt werken ervaren jongerencoaches nauw samen met jongeren om hun interesses en talenten te ontdekken. Ze staan klaar om te helpen bij het vinden van werk of de weg terug naar school. Samen kijken ze naar de volgende stap en wat daarvoor nodig is. Met de gratis hulp van het Jongeren Startpunt vinden jongeren vol vertrouwen hun weg weer. Thuiszitten is niet nodig. De talenten en vaardigheden van alle jongeren zijn waardevol. Het Jongeren Startpunt zet zich dagelijks in om hen te helpen deze te benutten, zodat alle jongeren een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Gratis inloopspreekuur

Bezoek het Jongeren Startpunt op de Noorderveemarkt 1A (eerste etage) in Hoorn, van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Of kom langs in Bovenkarspel op de Stationslaan 2 (Ons Stede Broec in de Bibliotheek) op woensdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer info op jongerenstart.nu.